asback in school

ASBack in School

Proiectul ASBack in School are ca scop informarea elevilor de liceu, din clasele a 11-a și a 12-a ,cu privire la oportunitățile posibile oferite de finalizarea studiilor în cadrul Facultății de Business.

Elevilor le vor fi prezentate informații cu privire la cunoștințele și abilitățile care pot fi dobândite în urma parcurgerii studiilor de licență din cadrul facultății, frecventând unul dintre cele două departamente ale acesteia.

Sesiunea de informare cu privirea la oferta educațională a Facultății de Business va avea loc sub forma a trei întâlniri online, în luna iunie. Aceștia se vor înscrie prin completarea unui chestionar online, urmând să fie contactați prin e-mail cu două zile înainte pentru a confirma participarea la conferință.

În decurs de o lună, este urmărită promovarea și expunerea oportunităților de învățare și dezvoltare prezente în Facultatea de Business, urmărind creșterea interesului elevilor față de mediul de afaceri și ariile aferente acestuia. Tinerilor participanți le vor fi prezentate informații utile în ceea ce privește facultatea și procesul de admitere. Pe lângă acestea, elevii de liceu vor afla despre mobilitățile Erasmus și stagiile de practică.

La finalul fiecărei întâlniri online, se va desfășura o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru informații suplimentare și clarificarea nelămuririlor apărute pe parcurs.

ASBack in School