business generation logo

Business Generation

Contextul creat de Business Generation se regăsește  într-un cadru specific universitar in scopul stabilirii unei conexiuni, atât profesional cat si pe dezvoltarea personala intre absolvenții Facultății de Business si actuali studenți.

Principalele activități vor fi: cunoașterea unor persoane din mediul afacerilor, contactul cu materii de chestiune interna aflate in cadrul unei companii sau intre angajați precum si formarea unor ateliere specializate pe tema propusa.


Prin acest proiect se dorește nu doar o relaționare deschisa, dar  si o incursiune in temele prezentate care sa stârnească interesul studenților fata de acest domeniu.

Beneficiile aduse pe plan social pot contribui la formarea încrederii de sine, la dezvoltarea unei perspective ample atunci când studenții se află în căutarea unui job. Din punct de vedere economic proiectul încurajează formarea unor micro-întreprinderi, pornind de la experiența acumulată de foștii studenți. Credem că acest proiect este de o importanță deosebită cât și benefică pentru toți cei implicați.

BusinessGeneration