B4BW logo

Busy 4 Business Week

Busy 4 Business Week este un proiect al cărui grup țintă sunt tinerii doritori să interacționeze cu mediul de afaceri, să își dezvolte și să își consolideze cunoștințele practice în domeniu. Aportul adus de către proiect asupra comunității este un sprijin pentru viitorii antreprenori.

Nevoia identificată este lipsa  informațiilor ce privesc mediul antreprenorial și tot ce cuprinde aria acestuia, respectiv dorința tinerilor de a deveni antreprenori. Participanților le este oferită oportunitatea de a-și forma o opinie pertinentă despre mediul de afaceri, prin șansa de a interacționa cu antreprenori de succes din diferite părți ale țării.

Astfel, organizăm diferite activități pe parcursul a 5 zile, printre care se numără conferințe și ateliere de lucru.

Ca urmare a acestui proiect, participanții vor beneficia de șansa formării unei noi perspective asupra mediului de afaceri și sectoarelor aferente acestuia

Impactul imediat al proiectului poate fi exemplificat prin sporirea interesului persoanelor participante, de a deveni antreprenori.

Efectul pe termen mediu și lung este in primă fază, de a impulsiona tinerii participanți, de a crea legături cu oameni specializați în domeniu. Pe viitor este vizată înlăturarea fricii de eșec și este încurajată ideea de a începe din nou de la zero.

 Proiectul ajută la formarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor participanți, majoritatea dintre aceștia devenind oameni de afaceri. Ajutăm totodată la calificarea și dezvoltarea participanților prin punerea la dispoziție ale unor informații concrete prin intermediul formatorilor invitați cu experiență în domeniu.

Busy4BusinessWeek
Busy4BusinessWeek

B4BW in Numere

12 ediții până în 2020
300 participanți anual