CINE SUNTEM?

Ne-am născut ca si asociație studențească non-guvernamentală în 1997 și dorința noastră este de a oferi un mediu echilibrat de dezvoltare tinerei generații, acesta fiind consolidat constant prin speranță, implicare și devotament. În acest context, concepem și implementăm proiecte menite să satisfacă atât nevoile studenților, cât și ale angajatorilor.

Așa reușim să trasăm noi orizonturi ale educației non-formale prin intermediul unor conferințe, training-uri și workshop-uri, toate acestea creând un mediu propice pentru perfecționarea unor abilități antreprenoriale și interpersonale, pe care le considerăm necesare.

ASB Cluj in Teambuilding
Echipa ASB - Biroul de conducere

Asociația Studenților de la Facultatea de Business are ca scop reprezentarea studenților Facultății de Business, facilitarea implicării studenților în activități practice, încurajarea tinerilor pentru implicarea activă în societatea civilă și în proiectele realizate în vederea unei dezvoltări durabile. 

Pentru atingerea obiectivelor menționate anterior, au fost dezvoltate și implementate cele 5 departamente (Resurse Umane, Educațional, Financiar, Imagine si Relații Publice, Proiecte) ce formează Asociația și proiectele aferente acesteia, prin care ne dorim crearea relațiilor și menținerea acestora cu mediul de afaceri.

Echipa noastra