Partenerii ASB

Universitatea Babeș-Bolyai a devenit, în timp, emblema de succes a Clujului și a țării. Este o instituție vie, dinamică și constructivă, bine integrată în societate și cu privirea ațintită spre viitor, pe care poate să-l proiecteze, să-l pregătească și să îl construiască.

Facultatea de Business, înființată în anul 1992 sub numele de Transylvania Business School, își pregătește studenții dintr-o multiplă perspectivă (profesională, etică, artistică, sportivă) astfel încât să devină buni actori sociali pe piața competitivă de mâine.

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) este prima și cea mai importantă federație studențească, non-guvernamentală și non-partizană.  Încă de la înființarea sa, ANOSR a reunit cele mai multe organizații studențești cu tradiție, înființate imediat după revoluție, împreună constituind o echipă bazată pe principii și profesionalism.

Ce este FTC?: este o structură umbrelă, constituită cu scopul de a susține comunitățile de tineri și studenți din județul Cluj, dar și pentru a organiza diverse programe și proiecte.

 

Federaţia Consorţiul Organizaţiilor Studenţeşti Cluj (COS Cluj) este o federaţie independentă care reuneşte organizaţii studenţeşti clujene.

 

ASER este o organizație studențească, non-guvernamentală și non-profit din București ce facilitează accesul studenților la medii de învățare și oportunități de creștere a competențelor profesionale pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.