Student Exchange ASB Cluj

Student Exchange

Proiect ajuns la cea de-a cincea ediție până în anul 2020, constă într-un schimb de experiență între voluntarii ASB și membrii altei organizații studențești de profil economic din țară. Scopul este transpunerea studenților de la Facultatea de Business din Cluj-Napoca într-un mediu universitare diferit. Prin acest exchange se urmărește integrarea participanților într-o experiență unică, în cadrul căreia, aceștia vor deveni timp de o săptămână studenți ai altei facultăți.

Câteva dintre motivele pentru care voluntarii privesc cu entuziasm această experiență unică se bazează pe cunoașterii unui nou oraș, unui nou mediu academic, schimbul de practici organizaționale dar și networking-ul stabilit între cele două asociații și facultăți.

Echipa ASB organizează pentru cei veniți prin intermediul acestui proiect activități de cunoaștere, integrare și vizitează orașul împreună cu  ei. Studenții participanți beneficiază de aceeași gama de cursuri pe care le urmează și noi, cei de la Facultatea de Business, însă au ocazia de a ne cunoaște profesorii minunați și metodele diferite de predare sau abordare a aceluiași profil economic si materiile sale.

Student Exchange ASB 2019
Student Exchange ASB